El Barça confeccionat per Salvador Alemany i Svetislav Pesic per ser campió de l'Eurolliga ja ha aconseguit el primer títol de la temporada. Els blaugrana han superat el Tau de Vitòria a la final de la Copa del Rei en un partit molt emocionant. D'aquesta manera, el Barça s'ha pres la revenja de la derrota de l'any passat contra l'equip basc. Al primer quart el Barça ha començat a demostrar que no pensava donar cap oportunitat al Tau. En el segon quart, el Tau ha començat a jugar ràpid gràcies a la presència d'homes com José Manuel Calderón i Luis Scola. A la represa, ha aparegut la figura d'Elmer Bennet, que l'any passat li havia donar el títol al Tau, ha estat el màxim anotador del partit amb 18 punts, els mateixos que Dueñas. Els últims minuts han estat de màxima tensió, el Barça disposava d'una última oportunitat per desfer l'empat a 69, però Jasikevicius no aconseguia encistellar. Al final, victòria del Barça per 84 a 78 i els blaugrana es fan amb el dinovè títol de Copa del Rei de la seva història.

Fa 10 anys, el Barça va acabar guanyant la Lliga ACB,  l’Eurolliga i la Copa del Rei.  Avui rememorem el partit contra el Tau en el qual hi havia diversos jugadors que després han triomfat a l’NBA, com ara José Manuel Calderón i Luis Scola.