La Cursa de Sant Andreu continua sent una de les proves més emblemàtiques de la ciutat. Familiar, amb poca gent, de només cinc quilòmetres i amb curses de categories inferiors que sempre permeten donar-li un caliu molt especial. Com sempre, hi ha gent que competeix per guanyar-la, però la majoria gaudeix d’un dia festiu per córrer pel barri.

Aquest dimecres s’ha disputat la cursa popular de Sant Andreu, que ha arribat a la 39a edició, una prova de cinc quilòmetres molt familiar. L’esdeveniment s’emmarca dins les festes del barri, i aquest anys estrenava calaixos de sortida i llebres per temps. La cursa té una distància de cinc quilòmetres i es disputa en un circuit força ràpid per als corredors.
En categoria masculina s’ha imposat Carles Montllor, amb un temps de 16 minuts i 5 segons.

Carles Montllor, guanyador cursa Sant Andreu
”Hem sortit tots els corredors ràpid per buscar una bona posició i després agafar ritme. És una cursa molt ràpida, molt planera, amb un ambient molt fresc i molt agradable de córrer.”
En la femenina ha guanyat Yolanda Riera, que ha aturat el crono en 19 minuts i 2 segons.

Yolanda Riera, guanyadora cursa Santa Andreu
”Ha fet molt bon temps, molta participació i animació per ser l’hora que és i, de fet, l’organització és perfecta i la cursa també”
Més de 1.250 participants han pres part en totes les categories.