Tot a punt per a la segona edició de la Red Hook Crit a Barcelona. I el tret de sortida, amb la competició de les noies: divuit voltes sense treva al circuit del Parc del Fòrum. Per primera vegada s'ha establert la prova en categoria femenina, en què van prendre part una vintena de corredores. Però per a la navarresa Ainara Elbusto, la nit va ser especial: AINARA ELBUSTO, guanyadora de la Red Hook Crit femení En categoria masculina, els millors noranta-cinc ciclistes de la jornada van cobrir les vint-i-quatre voltes estipulades, un total de vint-i-sis quilòmetres i mig. L'esforç del guatemalenc Julio Padilla, li va donar la victòria: JULIO PADILLA, guanyador de la Red Hook Crit masculí L'èxit de convocatòria, amb més de tres-cents participants i gran afluència de públic, consolida la competició ciclista de bicicletes sense frens a la ciutat de Barcelona: FERRAN BARTOLOMÉ, organitzador de la Red Hook Crit L'organització ja pensa en la tercera edició, i els amants d'aquest esport tenen la propera cita del campionat mundial a Milà aquest mes d'octubre.

Per primera vegada s’ha establert la prova en categoria femenina, en què van prendre part una vintena de corredores. Les noies van completar divuit voltes al circuit del Parc del Fòrum, vint quilòmetres en el global de la cursa. La navarresa Ainara Elbusto, en va resultar la guanyadora. En categoria masculina, els millors noranta-cinc ciclistes de la jornada van cobrir les vint-i-quatre voltes estipulades, un total de vint-i-sis quilòmetres i mig. L’esforç del guatemalenc Julio Padilla, li va donar la victòria.
L’èxit de convocatòria, amb més de tres-cents participants i gran afluència de públic, consolida la competició ciclista de bicicletes sense frens a la ciutat de Barcelona. L’organització ja pensa en la tercera edició, i els amants d’aquest esport tenen la propera cita del campionat mundial a Milà aquest mes d’octubre.