Dennis González, medalla or solo tècnic Europeu Belgrad
@EuroAquatics

La natació artísitica espanyola, formada majoritàriament per nedadors i nedadores catalans, ja ha aconseguit dues medalles d’or als Europeus que s’estan disputant a Belgrad. Al metall aconseguit per l’equip en la rutina tècnica, ara cal afegir el de Dennis González, campió d’Europa en el solo tècnic.

Dennis González suma un or als Europeus de Belgrad

El nedador del CN Kallípolis, Dennis González, ha ratificat el domini de la natació artística espanyola a escala europea després d’aconseguir la segona medalla d’or per a la delegació espanyola als Europeus de natació que s’estan disputant a Belgrad, en imposar-se a la final de la rutina tècnic en la modalitat de solo.

Després de la medalla aconseguida per l’equip femení en la rutina tècnica a la modalitat de conjunts, l’or de Dennis González n’és el segon per a la delegació espanyola. El primer lloc del nedador del CN Kallípolis ha estat tota una sorpresa, ja que el gran favorit a penjar-se l’or era l’italià Giorgio Minisini. Però, dues errades del campió d’Europa a Roma 2022, han suposat que acabés en segon lloc i que Dennis González s’hagi proclamat campió d’Europa.