Europa Penya Deportiva gol Gerard Nolla
@CEEuropa

L’Europa rebrà aquest diumenge, a les 12 h, l’Eivissa Illes Pitiüses al Nou Sardenya en l’últim partit de la Segona Federació a casa de la temporada. Els graciencs afronten el partit amb ganes de regalar una victòria a l’afició en una temporada que no ha acabat de funcionar del tot.

L’Europa vol donar una alegria a l’afició

Els de Gerard Albadalejo, que el cap de setmana passat van consumar el descens a la Tercera Federació, aspiren a acabar el curs amb bones sensacions i això vol dir sumar els tres punts davant els balears. A més, volen alegrar l’afició, que durant tot el curs s’ha mantingut fidel i, tot i les dificultats, ha estat al costat de l’equip. Els escapulats encara tenen a la memòria l’última victòria a casa contra el Badalona, i lluitaran i competiran al màxim per repetir sensacions.

L’Eivissa s’està jugant entrar al play-off d’ascens

L’Eivissa Illes Pitiüses, però, no posarà les coses gens fàcils, ja que s’estan jugant entrar al play-off d’ascens a Primera Federació. Els balears, ara mateix, ocupen la cinquena posició a la classificació, l’última que dona accés al play-off, i necessiten la victòria per mantenir-la, ja que estan empatats a punts amb el Formentera, que és sisè. Per tant, l’Eivissa arriba al Nou Sardenya amb la necessitat d’aconseguir el triomf i esperar a l’última jornada per saber si jugarà el play-off d’ascens a Primera Federació.