L’Europa ha naufragat a Cerdanyola. El conjunt local, guiat per uns grans Elhadji i Collado ha superat els escapulats per 2 gols a 1. El davanter ha fet un dels seus serveis de banda que semblen córners i Dani Martí ha afusellat Moha. L’Europa no reaccionava i Elhadji continuava fent de les seves. Gran passada d’esperó per Rovira, però l’exeuropeista no ha pogut superar Moha. Fran Bea ha tingut la més clara dels graciencs a la primera part, però Óliver ha respost amb una bona aturada. Elhadji seguia deixant mostres de la seva classe i Cano no parava de cridar a la graderia. Un esforç que no ha servit de res perquè Elhadji s’ha encarregat de fer el 2 a 0 amb aquest gran gol just abans del descans. El descans ha anat bé als escapulats i Navarro ha retallat diferències en només quatre minuts. Amb gairebé tota la segona part de marge, semblava que l’Europa remuntaria però només ha estat un miratge. De fet, la més clara l’ha tingut a tenir Elhadji, però el travesser ha impedit la sentència. Els últims deu minuts s’ha vist un Europa jugant a la desesperada, amb Alberto de davanter intentant agafar alguna pilota penjada. No hi ha hagut sort i l’Europa ha vist com l’efecte Taka només ha durat una setmana.