L’Europa ha tornat a perdre al Nou Sardenya. El Terol ha aprofitat dues errades per emportar-se els tres punts, 0 a 2, amb gols de Guille i Lacruz. Amb aquesta derrota els escapulats continuen en penúltima posició. El nou fitxatge dels de Gràcia, Dani Reina, no ha anat convocat.

Poca contundència i gol del Terol

El porter, Sergio Fernández, ha estat la gran novetat en l’equip inicial de l’Europa. L’equip de David Vilajoana ha millorat en intensitat i motivació. Tot i això, la primera ocasió ha estat per al davanter del Terol, Emana, que ha creuat massa la pilota. David Jiménez ha vist com li han anul·lat un gol per fora de joc. Sergio Fernández ha tingut poca feina a la primera part, però l’ha resolta amb solvència. Un minut abans d’arribar al descans ha arribat el 0 a 1. La poca contundència dins l’àrea per refusar una pilota després del llançament d’una falta ha provocat que Guille avancés els aragonesos.

L’Europa ho ha intentat fins al final

Sergi Pastells, només començar la segona part, ha tingut la primera ocasió per al conjunt local. Per la seva banda, el Terol ha pogut fer el segon en diverses oportunitats, però Sergio Fernández s’ha mostrat molt segur sota pals. Les ocasions anaven d’una àrea a l’altra. Diego Vargas per a l’Europa i Guille per al Terol han creuat massa la pilota en dues oportunitats clares.

L’Europa ha insistit amb les ocasions d’Albert Martí, després d’una gran jugada personal, i també les de Pastells i David Jiménez a les acaballes del partit, que han fet lluir el porter Talibi. En el temps de descompte Lacruz ha sentenciat el partit i ha marcat el 0 a 2 definitiu.