Europa

L’Europa rebrà aquest diumenge, a les 12 h, la visita del Terrassa al Nou Sardenya. Serà un partidàs, ja que s’enfronten el líder, els graciencs, contra el segon classificat, els egarencs. El partit es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.

L’Europa busca refermar el lideratge

L’Europa pot fer aquest diumenge un pas gairebé definitiu per assegurar-se la primera plaça del subgrup A de la Tercera Divisió. Una victòria dels graciencs contra el Terrassa ampliaria l’avantatge al capdavant de la classificació a quatre punts respecte als egarencs, quan quedaran quatre jornades per acabar aquesta primera fase. A més, la victòria donaria la mitjana de gols favorable als escapulats, ja que a la primera volta van empatar a 0 a l’Olímpic de Terrassa. També hem de tenir en compte que l’Europa té un partit menys. Un enfrontament contra el Muntanyesa que es va ajornar per covid-19. El tècnic escapulat, David Vilajoana, tindrà una baixa molt important, ja que Sergi Pastells, sancionat, no podrà jugar.

El Terrassa vol sortir líder de Barcelona

El Terrassa arriba al Nou Sardenya amb la intenció de sumar els tres punts i així marxar de Barcelona amb el lideratge a la butxaca. Els egarencs encadenen cinc jornades sense perdre amb un balanç de quatre victòries i un empat. Això fa que tinguin confiança en les seves forces. Un triomf els col·locaria líders i els donaria la moral per encarar el tram final d’aquesta primera fase. El tècnic egarenc, Juanjo Garcia, té també una baixa important. No podrà comptar amb Antonio Pelegrín, sancionat per acumulació de targetes.