El derbi entre el Sants i l’Europa ha acabat amb golejada. Els escapulats han guanyat per 0 gols a 7. És la primera vegada en tota la seva història que guanyen amb aquest resultat.

Primera meitat gracienca

El partit ha estat totalment dominat pels de Gràcia. A les acaballes de la primera part, Varona ha marcat el primer gol del partit, era el minut 40. Quatre després, David Jiménez de penal ha fet el segon. A la segona part, l’Europa ha sortit amb tromba i amb 20 minuts ha marcat quatre gols. Varona, Jordi Martínez, Jordi Cano i Kilian n’han estat els autors. Abans d’acabar el partit, els homes de David Vilajoana han marcat el definitiu 0 a 7 gràcies a un altre gol de Jordi Martínez.

Ratxa escapulada

L’Europa encadena dues victòries seguides i és a la zona mitja de la classificació, mentre que el Sants de Tito Lossio acumula quatre partits seguits perdent,  i amb la dada d’encaixar 17 gols en aquests últims quatre partits.