Europa aficionats

El Club Esportiu Europa, en un comunicat, ha volgut deixar clara quina és la seva posició respecte a la situació que van viure els seus aficionats al camp del Lleida Esportiu aquest diumenge passat. Els seguidors van haver de pagar 15 euros per entrar al camp, després de passar controls exhaustius de seguretat. Un cop dins el camp, els van obligar a seure i en els serveis no hi havia aigua. A més, a la zona de darrere la porteria, on estaven ubicats, no hi havia servei de bar i un cop acabat el partit van haver d’esperar-se 20 minuts per poder sortir al carrer per un tema de seguretat.

A causa de tot aix`ò, l’Europa ha fet un comunicat que consta de quatre punts, que són aquests:

– Traslladem i expressem el nostre malestar a la Junta Directiva del Lleida Esportiu pel tracte no acceptable donat als aficionats europeistes desplaçats.

– En segon lloc, transmetrem la nostra solidaritat amb els nostres socis i aficionats que van patir mesures absolutament arbitràries.

– Des del Club Esportiu Europa creiem en el futbol dels aficionats. Per això, seguirem mantenint preus populars per a totes les aficions i, per descomptat, també la del Lleida Esportiu —que mereix el nostre més profund respecte— en la seva visita al Nou Sardenya.

Finalment, volem fer palès que, com no podia ser d’una altra manera, des de la Junta Directiva vetllarem sempre pels interessos dels aficionats i aficionades del CE Europa.