Europa
font Foto: @CEEuropa

L’Europa a causa de l’aturada indefinida de l’activitat esportiva davant l’emergència per la propagació del coronavirus ha fet un comunicat de tres punts, acordats per la Junta Directiva:

  • El club ha presentat davant les autoritats pertinents un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) que afecta la totalitat de treballadors i treballadores: personal d’oficines i manteniment de camp, coordinadors esportius, fisioterapeutes i planter del primer equip masculí.
  • El cap de setmana passat ja es van informar les famílies del futbol formatiu, femení i escola que el mes d’abril no s’emetrien els rebuts de les quotes.
  • La Junta Directiva desitja a tots els europeistes (socis i sòcies, jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, coordinadors i coordinadores, treballadors i treballadores) que vetllin per la seva salut durant aquests temps difícils que estem vivint, tot esperant poder gaudir ben aviat, des de la gespa o des de la grada, d’allò que més ens agrada: el futbol. Tenim al davant un partit molt important, i l’hem de guanyar.

Aquest és el comunicat que ha fet públic aquest dimecres l’Europa davant la crisi del coronavirus.