L’Europa ha tornat de buit del camp del San Cristóbal. Els graciencs s’han avançat gràcies a un gol d’Alberto, però han vist com els egarencs els remuntaven el partit. A més, ha estat una derrota dolorosa, ja que els dos gols dels rivals han arribat en els últims cinc minuts. Karim ha fet l’empat a un en el minut 85 i Víctor ha marcat el segon del San Cristóbal en el 88. L’Europa segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada a la Lliga.

Gran primera part escapulada

L’Europa arribava al seu enfrontament contra el cuer confiat de poder aconseguir la primera victòria de la temporada. Després de dues derrotes i dos empats, els escapulats tenien una oportunitat d’or per guanyar confiança. El partit va començar de la millor manera, quan als set minuts de joc, Guillén va empènyer dins la xarxa un córner de Prats. Aquest gol va donar ales als escapulats, que van estar a punt de fer el 2-0 en diverses ocasions, però l’exeuropeista Dani Lledó es va mostrar molt segur sota pals. El San Cristóbal, per la seva part, buscava la porteria gracienca en ràpids contraatacs. Tot i això, va ser l’Europa qui va tornar a perdonar, després que Alfons Serra estavellés el seu xut contra la fusta.

Intercanvi de cops a la segona meitat

A la segona part es van igualar les forces, però va tornar a ser l’Europa qui va disposar d’una clara ocasió per distanciar-se al marcador. Al minut 52, Josemi va provar sort amb un xut que va estar a prop de veure porteria. Tot seguit, va ser Alberto qui va estar a punt de fer el 2-0. Els escapulats estaven perdonant massa i el San Cristóbal va començar a generar perill amb passades llargues a l’esquena de la defensa gracienca. A vuit minuts per al final, l’Europa va poder sentenciar el partit amb un xut de Jordi Martínez que va anar a parar altra vegada a la fusta. Qui perdona, ho paga, i això és el que li va passar als escapulats en els últims cinc minuts de joc. Karim va situar l’1-1 al marcador després d’un xut ajustat al pal i, tres minuts més tard, Víctor va culminar la remuntada rematant una centrada al segon pal. Aquest gol va significar la bogeria egarenca i la incredulitat escapulada. D’aquesta manera, la primera victòria del conjunt de David Vilajoana haurà d’esperar.