L’Europa ha perdut per 4 gols a 1 en la visita al camp del Granollers. Digerint encara l’eliminació de la Copa Catalunya contra el Llagostera, els escapulats han vist com el partit s’ha posat ràpidament en contra per als seus interessos.

En el segon minut de joc, la primera arribada per part dels locals s’ha traduït en gol. Ha estat obra d’un Alejandro Muñoz que encara no sabia que seria el protagonista de la vetllada. Era el primer de la tarda i ha acabat sent autor finalment d’un hat-trick que podria haver acabat perfectament en pòquer de gols.

Debilitat defensiva escapulada

Durant la primera part, les fases de domini han estat intermitents per part de tots dos conjunts però amb major presència i insistència per part del Granollers, davant d’uns escapulats imprecisos en el joc. L‘Europa ha gaudit de tímides ocasions però sense afinar en la definició.

Els vallesans, en canvi, han estat molt més incisius i han sabut aprofitar millor les debilitats defensives del seu rival. Tot plegat s’ha traduït en bones arribades per a ambdues bandes fruit tant del joc combinatiu com de galopades ràpides individuals. Un bon xut per la banda dreta per part d’Alex Castillo s’ha colat per l’escaire del porter barceloní i ha posat el 2 a 0 en el marcador, amb què s’ha arribat al final dels 45 primers minuts de joc.

Un Granollers inspirat

Als primers minuts de la represa, intercanvi de rematades sense fortuna per part d’uns i altres fins que al minut 62 Albert Martí ha aconseguit marcar per a l’Europa i escurçar diferències posant el 2 a 1 en el marcador. L’Europa ha trobat premi a una insistència ofensiva aconseguida especialment en el segon temps.

Quan semblava que el vent bufava de cara per als del Nou Sardenya, s’han tornat a topar amb el seu botxí. Novament Alejandro Muñoz (68′), mitjançant un bon remat de cap que ha fet inútil l’estirada del porter escapulat, ha fet pujat el tercer local en el marcador. Només tres minuts més tard, el mateix jugador ha tornat a fer diana mitjançant una rematada potent a l’interior de l’àrea després d’una errada defensiva greu dels visitants i ha establert el 4 a 1 definitiu.