El CE Europa s’ha proclamat campió de Tercera Divisió després de superar el Girona B per 3 a 1. Els graciencs només necessitaven un punt per guanyar la Lliga i, d’aquesta manera, jugar la Copa del Rei de la temporada vinent contra un Primera o un Segona Divisió.

La celebració dels graciencs

‘Capicano’ enceta la llauna

El Girona B ha sortit més endollat que l’Europa i els escapulats han patit per tenir el control de la pilota durant els primers minuts. Els visitants han avisat amb un parell de xuts perillosos, però, de mica en mica, els de Vilajoana han començat a poder fer el seu joc i Àlex Cano, a la sortida d’un córner, ha rematat a la perfecció una centrada de David Jiménez per avançar l’equip al quart d’hora. El gol no ha variat el ritme d’un matx amb minuts per a tots dos conjunts, als quals els ha costat generar perill. Fins que ha tornat a arribar la pilota aturada. David Jiménez ha estavellat una falta al travesser i Castell, el més murri, ha arribat abans que ningú al refús per fer el 2 a 0 i deixar mig títol de campions al sarró.

Pau posa la cirereta del pastís

L’Europa no s’ha relaxat a la represa i, ben d’hora, David Jiménez, avui omnipresent, ha estat a punt de fer el tercer amb una rematada de tisora. A la segona meitat no ha baixat la intensitat i barcelonins i gironins ho han provat. Això sí, amb més esma que punteria. I quan els xuts anaven entre pals, els porters no s’han arronsat. Com en una gran intervenció de Sergio a xut d’Adrià Gené. Res no ha pogut fer el porter dels gironins amb el golàs de Pau López al minut 65. El migcampista ha clavat la pilota a l’escaire amb un xut impressionant i ho ha deixat ja totalment sentenciat. Ni tan sols el gol de Resta, set minuts més tard, ha fet que l’Europa patís per la victòria ni pel títol de Lliga.