Prèvia Europa - Formentera
@CEEuropa

Un cop disputada la Copa del Rei, l’Europa torna a la seva competició, la Lliga. Amb poc temps per pensar en el partit davant l’Amorebieta, els escapulats rebran aquest diumenge, 5 de desembre, a les 12 h el Formentera. Els illencs són quarts a la classificació i un dels aspirants a pujar de categoria.

L’Europa vol seguir amb la bona ratxa

El conjunt de David Vilajoana ha tingut una bona ratxa de resultats en les últimes jornades. L’Europa encadena quatre partits sense conèixer la derrota amb un balanç de dues victòries i dos empats. Al Nou Sardenya, a més, ha aconseguit aturar la sagnia de punts que van escapar-se en les primeres jornades. En els primers quatre partits a la Segona RFEF disputats a Gràcia, els escapulats només van sumar un punt, mentre que en les dues últimes jornades jugades al Nou Sardenya n’han sumat quatre.

El Formentera, un equip sòlid lluny de les Balears

La Societat Deportiva Formentera ocupa la quarta posició de la 2a RFEF a només tres punts del líder, el Terol. El conjunt de Míchel Alonso s’està mostrant força regular quan juga lluny del seu estadi. De les cinc jornades que han jugat com a visitants, els illencs han sumat vuit punts de 21, amb un balanç de dues victòries, dos empats i una derrota.