L’Europa no ha pogut passar de l’empat a 0 al camp del Formentera. Els escapulats, amb força baixes, han sumat un punt per seguir mantenint les esperances de seguir a Segona RFEF. Amb aquest punt, el play-off de permanència queda a sis punts, quan amb la derrota del Tarazona, podrien haver-ho retallat fins als quatre. Amb nou punts per disputar, l’Europa haurà de guanyar-ho pràcticament tot.

Domini local, però poques oportunitats

L’Europa, amb baixes importants en defensa com Alberto, Cano i Pastells, ha cedit el domini de la pilota al Formentera, per buscar una contra. Però el cert és que, durant els primers 45 minuts, ni una cosa ni l’altra. Els locals ho han provat amb xuts llunyans que Sergio ha resolt sense gaire problemes, i no hi ha hagut notícies dels escapulats en atac.

Amb la victòria a tocar

La segona ha seguit la mateixa tònica durant els primers compassos, però de mica en mica, els escapulats han començat a apropar-se a la porteria local. Els de Gerard Albadalejo han arribat als minuts finals amb més empenta i han gaudit d’un parell d’ocasions per emportar-se els punts. Finalment, ni Ricky Vidal ni Éric Jiménez no han tingut sort i els barcelonins només han pogut sumar un punt.