L’Europa empata a 0 al Municipal de Badalona i ja són tres els partits seguits sense aconseguir la victòria. Amb aquest resultat, els d’Ignasi Senabre continuen líders, però hauran de guanyar el Sant Andreu a casa si volen tornar a sumar de tres en tres.

Europa irreconeixible a la primera part

Primera part grisa dels escapulats. L’Europa no ha entrat bé al partit i ha concedit algunes ocasions. Walid, al minut 3, ha pogut avançar el Badalona a la sortida d’un córner. El mateix Walid ha tingut un un contra un molt clar després d’una pèrdua al mig del camp de Carlos. Marc Vito l’ha tret molt bé. L’única ocasió clara de l’Europa l’ha tinguda Kilian amb una rematada potent a centrada d’Adri Gené (minut 27), però ha marxat desviada. Bilal, al 39, ha pogut fer gol amb entrant com un punyal per l’esquerra, però el xut ha marxat fora. Mitja part, 0-0 i gràcies per a l’Europa.

Reacció insuficient per guanyar el partit

Al 48, ja a la represa, Mario s’ha trobat sol al segon pal i la rematada ha marxat fora. Avís de l’Europa, que ha volgut despertar, però el Badalona ha seguit jugant bé i han arribat més ocasions. Peña, Ivan i Marc Anglès ho han provat des de la distància, però Bilal ha tingut més a prop el premi. Després d’uns rebots ha tingut una doble rematada dins l’àrea petita. La primera l’ha treta Vito i la segona, el pal. A l’altre costat, al 67, Kilian no ha pogut acabar en gol una gran jugada de Pastells per la dreta. Tres minuts més tard ho ha intentat, sense èxit, Adri Gené des de lluny.

Amb aquest resultat, l’Europa continua líder amb 26 punts a dos del Sant Andreu, el segon classificat. Els escapulats fa tres partits que no guanyen i la setmana que ve rebran la visita del conjunt quadribarrat, en un dels derbis barcelonins de la Tercera RFEF. Ignasi Senabre, entrenador europeista, ha atribuït l’empat a “la falta de concentració i cansament”. També ha afegit que han jugat, probablement, “el pitjor partit de la temporada”.