L’Europa ha empatat a 1 davant el Castelldefels i ha acabat la primera volta de la Lliga i encadena cinc jornades sense guanyar. Una ratxa negativa que contrasta amb la de cinc consecutives guanyant la prèvia. L’última victòria va ser al camp del Santfeliuenc.

Primera part sense ocasions

El matx entre l’Europa i el Castelldefels ha començat amb un ritme baix. Amb tots dos equips més pendents de no rebre ocasions que de generar-les. Tot i això, els escapulats s’han avançat al marcador al minut 14 en l’única oportunitat clara dels primers 45 minuts. Germán ha penjat la pilota al segon pal, Alfons Serra l’ha despenjada i Èric, amb la canya a punt, ha fet l’1 a 0.

L’Europa s’adorm a la represa

Miki Carrillo ha mogut la banqueta al descans i el seu equip ha sortit amb una marxa més. Els primers minuts de la segona part han estat de domini visitant i Alan, a la sortida d’un córner, ha empatat el matx al minut 55.  L’Europa ha estat grogui una estona i Jordi Cano ha estat un corcó durant una bona estona. Finalment el partit s’ha tornat a igualar i els escapulats també han pogut fer el segon. Primer amb un xut innocent de Varona i després amb un mà a mà d’Èric davant Manu, que ha acabat guanyant el porter. Els  graciencs acaben l’any novens i amb sensacions agredolces. David Vilajoana ha estat molt autocrític.