L’Europa ha dit adeu a la Segona RFEF amb la segona victòria consecutiva i sense pressió —els escapulats feia 15 dies que havien perdut la categoria matemàticament—, després d’haver-se imposat amb autoritat al camp del Tarassona.

Els graciencs s’han avançat ben d’hora, als 13 minuts, mitjançant un xut d’Alfons Serra que ha entrat per l’escaire. Tot i això, els aragonesos han igualat el marcador 15 minuts després des de les botes de Dieste: un miratge en el qual ha quedat de partit.

Segona part per sentenciar

A la segona part, l’Europa s’ha trobat molt còmode sobre la gespa de Tarassona. Tant que als 10 minuts de la represa, David Jiménez ha aprofitat una contra per la dreta per batre, per l’esquerra, el porter dels aragonesos i fer pujar l’1 a 2 al marcador.

L’Europa ha controlat el partit i, ja en la recta final, ha fet el darrer gol del curs. L’1 a 3 l’ha fet Nolla, molt murri, després d’haver aprofitat una indecisió en defensa dels locals. Aquest marcador tanca una temporada en què l’Europa ha acabat 16è amb 38 punts, amb la vista posada en la campanya vinent per tornar al més aviat possible a la quarta categoria del futbol estatal.