La muntanya de Montjuïc de Barcelona ha acollit un dels trams del Ral·li Catalunya 2018. Aquesta ha estat la quarta vegada que la prova té un tram a la ciutat comtal.

El Ral·li Catalunya pot decidir el Mundial

Aquesta 54a edició del ral·li ha agafat més interès, ja que després del Catalunya només quedarà una prova a Austràlia, i encara no s’ha decidit el campionat. Tres pilots són els que és poden endur el títol: Thierry Neuville que té 189 punts, Sébastien Ogier, amb 182 i Ott Tänak, amb 168.

Ott Tänak

Tram cronometrat a Barcelona

El tram de Barcelona s’ha desenvolupat a les Fonts de Montjuïc en un circuit no gaire ràpid però molt exigent. Ha estat la quarta vegada que la prova té un tram a la Ciutat Comtal, l’any passat no es va fer, però sí que van córrer el 2014, 2015 i 2016. En aquest Ral·li Catalunya també s’ha pogut veure el nou vegades campió del món, Sebastien Loeb, i el pilot càntabre Dani Sordo.

Dani Sordo

Victòria de Sebastien Ogier

El primer tram del Ral·li Catalunya ha acabat amb victòria de Sebastien Ogier. El francès ha fet un temps de 3 minuts, 35 segons i 3 dècimes. Segon ha estat el líder del Mundial, Thierry Neuville a 3 segons i 7 dècimes, mentre que l’estonià Ott Tänak ha finalitzat tercer a 4 segon i 2 dècimes. Pel que fa a Dani Sordo ha estat setè a 7 segons i 5 dècimes de Sébastien Ogier.

Sébastien Ogier