Estadi Olímpic

Vine a córrer a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Tan fàcil i tan atractiu com això. L’estadi fa portes obertes cada últim diumenge de mes.  Poder trepitjar l’Estadi Olímpic Lluís Companys per entrenar-se i amb monitors especialitzats que et poden assessorar és tot un luxe ara a l’abast de tothom. L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Atletisme, va començar aquesta iniciativa el 30 de setembre i cada últim diumenge de mes, a partir de les 10 del matí, la pista del tartan de l’Anella Olímpica està oberta a qualsevol persona que hi vulgui accedir-hi.

Monitors especialitzats a l’estadi

La Federació Catalana d’Atletisme posa a disposició dels usuaris monitors especialitzats per poder guiar els entrenaments a aquelles persones que ho vulguin. D’aquesta manera, els carrers de la pista d’atletisme es repartiran perquè es puguin fer les sessions específiques de 100, 400 i 1.000 metres. Tot i això, la iniciativa no vol convertir-se només en un entrenament guiat, sinó que qualsevol persona pot decidir fer-ho per lliure i, fins i tot, si ho vol, fer marxa o simplement caminar.

Estadi Olímpic carrers

Objectiu: fomentar l’activitat física

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa, a banda d’acostar les instal·lacions olímpiques als ciutadans, és el de fomentar la pràctica esportiva. També hi ha l’objectiu social del foment i la  democratització de l’esport. Tot i que aquests són els entrenaments oberts de cada últim diumenge de mes, l’estadi també ha estat l’escenari de sessions específiques per a proves concretes, com el de la Mercè, el Barcelona Triatló o la Marató de Barcelona. En aquest cas, el segon entrenament multitudinari serà el 16 de febrer, a partir de les nou del matí, i les places ja s’han esgotat.