Espectacle avui al Narcís Sala. Primer de tot, homenatge a la nedadora del Club Natació Sant Andreu, Jessica Vall, per les medalles aconseguides en l’últim europeu. Entrega de regals i servei d’honor. Després de l’homenatge, ha començat el festival del Sant Andreu contra el Granollers, que ha acabat amb 4 gols a 0 tot i que haurien pogut ser molts més. Óscar Muñoz ha obert el marcador al minut 32 de partit. Quatre minuts després, Carroza de rematada de cap amb planxa ha fet el segon. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans. Tan bon punt ha començat la segona part, Elhadji ha fet el tercer. Carroza ha tancat el marcador amb aquesta espectacular xilena. Ton Alcover ha intentat de falta directa el cinquè, però el pal ho ha evitat. Alberto, després d’una espectacular jugada col·lectiva, també s’ha trobat el pal. L’entrenador del Granollers, José Solivelles, ha definit perfectament el partit del seu equip avui.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu torna a les posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió B.