L’Espanyol B no ha pogut passar de l’empat a 0 davant el Castelló a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després d’una primera part sense ocasions, els homes de José Aurelio Gay han fet un pas endavant i han produït força ocasions al segon temps, però no han aconseguit veure porteria. El filial perico acumula quatre partits sense guanyar i suma sis punts en cinc jornades de Lliga.

Poca activitat en el primer temps

El filial blanc-i-blau s’ha fet amb el control del partit des de primer moment, però el bon posicionament defensiu del Castelló ha impedit als locals generar ocasions de perill durant el primer temps. La primera oportunitat del partit no ha arribat fins al minut 32, quan Nico Melamed ha provat un xut creuat dins l’àrea que ha marxat desviat. Tot i el domini de la possessió de l’Espanyol B, la primera part ha acabat sense xuts entre els tres pals.

Els pericos ho intenten sense èxit

L’Espanyol B ha començat amb una doble ocasió protagonitzada per Moha, que ha realitzat el primer tir entre pals del partit, que ha refusat Campos. Al minut 62, Víctor Gómez ha filtrat una gran passada per Moha, que ha superat el porter abans de veure com Satrústegui ha desviat el xut del davanter quan es dirigia a porteria. El filial perico començava a buscar amb insistència el gol i, tres minuts després, Iago Indias ha obligat el porter visitant a lluir-se amb una rematada a la sortida d’un córner. Als darrers minuts de partit, el Castelló ha guanyat metres a la recerca del gol de la victòria, però cap dels dos equips no ha aconseguit moure el 0-0 del marcador.