tests coronavirus
@RCDEspanyol

Com una pedra a la sabata. Així podríem definir el partit que aquest dijous, 26 de febrer, a les 18.55 h, disputarà el RCD Espanyol contra el Wolverhampton. El matx comença amb un 4 a 0 desfavorable als d’Abelardo després de perdre per aquest resultat a Anglaterra la setmana passada.

Un 4 a 0 difícil de remuntar

A ningú no se li escapa que remuntar el 4 a 0 del partit d’anada és una missió gairebé impossible. A més, tot fa preveure que el tècnic blanc-i-blau, Abelardo Fernández, farà entrar al camp els jugadors menys habituals, com va passar a Anglaterra. Això va demostrar les grans diferències que hi ha entre els jugadors titulars i els suplents.

Contra el Wolverhampton, però també contra l’Atlètic

La mala situació de l’equip a la Lliga -últim a la classificació i amb la salvació a cinc punts- fa que tot l’espanyolisme pensi ara més en la competició domèstica que no pas en l’europea. A més, la derrota del cap de setmana passat contra el Valladolid, un rival directe, ha convertit en una final l’enfrontament de diumenge contra l’Atlètic de Madrid.

En espera Raúl de Tomás

L’única bona notícia que han rebut a l’Espanyol aquests dies és la tornada a la feina de Raúl de Tomás. El davanter blanc-i-blau, que ha marcat en tots els partits que ha jugat amb l’Espanyol des que hi va arribar, s’ha perdut per lesió els tres últims enfrontaments. Tot i aquesta recuperació, el més probable és que Abelardo el reservi per a la Lliga i no sigui convocat contra el Wolves.