Ambient de partit gran al col·legi Sagrat Cor per veure el partit entre la secció esportiva de l’Espanyol de voleibol femení i el Viladecans. L’ascens estava en joc i després de la derrota de les blanc-i-blaves per 2 a 3 hauran d’esperar per aconseguir pujar de categoria.

Dos primers sets oposats

El primer set ha tingut color visitant. El Viladecans ha estat superior, ha desplegat efectivitat i concentració i ha guanyat amb una relativa comoditat per 13 a 25. La reacció de les blanc-i-blaves ha arribat en el segon set. Conscients del que hi havia en joc han canviat totalment la dinàmica dels primers minuts i s’han imposat clarament per 25 a 10. El partit s’ha allargat al tercer set, amb un parcial per a cadascú.

El tercer i el quart han seguit la mateixa tònica

En el tercer set, hi ha hagut força igualtat, cap dels dos conjunts s’ha pogut escapar. El parcial s’ha decidit per pocs detalls i el Viladecans ha estat més encertat, i se l’ha emportat 23 a 25. En el quart set no hi ha hagut color,  l’Espanyol s’ha marxat amb molta facilitat i el Viladecans s’ha enfonsat. Les blanc-i-blaves han aconseguit empatar el partit a 2 amb un 25-12.

El “tea-break” ha decidit el partit. I el Viladecans ha estat més encertat. Un ajustat 15-17 ha donat la victòria a les visitants. Tot i la derrota les blanc-i-blaves conserven el primer lloc a la classificació.