Espanyol-Valladolid
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut per quarta vegada consecutiva en Lliga al seu estadi. El Valladolid s’ha endut els tres punts de l’RCDE Stadium gràcies als gols de Míchel i Plano. Els locals han tingut oportunitats per puntuar però la manca de punteria i l’expulsió de Calero al segon temps ha impedit que els blanc-i-blaus inauguressin el seu marcador. Els homes de David Gallego compten per derrotes tots els partits que han disputat a casa en aquest campionat i sumen tan sols cinc punts en set jornades.

Míchel colpeja els blanc-i-blaus

L’Espanyol ha començat molt bé el partit i al minut 7 ha estat a punt de fer el primer gol, quan Javi López ha assistit dins l’àrea a Calleri, que ha estavellat la pilota al pal. Poc després, ambdós jugadors han reeditat la mateixa jugada però el xut del davanter argentí ha marxat desviat. L’escenari ha canviat radicalment a l’equador del primer temps quan el col·legiat ha assenyalat penal a favor del Valladolid per un cop de colze de Víctor Sánchez sobre Óscar Plano. Míchel ha aprofitat l’ocasió per posar per davant el Valladolid des del punt de penal. El gol visitant ha afectat anímicament els blanc-i-blaus, que no han recuperat la versió dels primers minuts abans del descans.

Insistència sense premi

L’equip de David Gallego ha tornat del descans decidit a capgirar la situació. Pedrosa ha estat el primer a intentar empatar en rebre una bona passada de Vargas dins l’àrea, però no ha dirigit la pilota entre els tres pals. Poc després, Darder ha tractat de sorprendre des de fora l’àrea amb un xut potent que ha marxat fregant el pal. Al minut 62, nou intent de Calleri, que ha controlat la pilota dins l’àrea i s’ha girat per fer una genial rematada que ha refusat Masip.

Calero ho complica encara més

Les coses s’han complicat encara més per a l’Espanyol quan Calero ha comès un error garrafal que ha permès Sergi Guardiola recuperar la pilota tot sol davant del porter. El central perico ha fet caure el davanter rival i ha vist la vermella directa. Quan el Valladolid ha servit la falta, Joaquín ha rematat al fons de la xarxa però el VAR ha anul·lat el gol, mantenint amb esperances la parròquia perica. Una bona notícia per als pericos ha estat l’entrada al camp de Piatti, que ha tornat a un terreny de joc sis mesos després de caure lesionat. Tot i que els pericos han tractat de buscar la porteria rival als minuts finals, el Valladolid ha aprofitat la superioritat numèrica per desactivar l’Espanyol. A més, Óscar Plano ha fet el 0 a 2 definitiu al temps afegit.