Entrenament Espanyol
@RCDEspanyol

Aquest dilluns 10 d’agost l’Espanyol durà a terme les proves mèdiques prèvies a l’inici dels entrenaments de pretemporada. El primer pas serà la realització dels tests PCR individualitzats a tots els components del primer equip blanc-i-blau.

Revisions mèdiques i tests físics

Els tests PCR no seran les úniques proves a les qual s’hauran de sotmetre els jugadors blanc-i-blaus. Durant els dos primers dies de la setmana, hauran de superar les corresponents revisions mèdiques que es duran a terme a la Clínica Corachan. A més, a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, els futbolistes passaran una sèrie de tests físics que determinaran l’estat general en què arriben a l’inici dels entrenaments. Un cop s’hagin superat totes les proves mèdiques començaran els entrenaments sota les ordres del nou tècnic, Vicente Moreno.

Comença l’era Moreno

A partir d’aquesta setmana l’Espanyol comença a treballar el seu retorn a la Primera Divisió. Per fer-ho s’encomanen al seu nou entrenador: el valencià Vicente Moreno. De moment, el club blanc-i-blau no ha anunciat cap incorporació per a la propera temporada.