L’Espanyol ha superat l’Stjarnan per 4 a 0 en el partit d’anada de la segona eliminatòria prèvia de la Lliga Europa. Els de David Gallego han estat molt superiors a l’equip islandès.

L’Espanyol en treu poca recompensa

El partit ha començat amb l’Espanyol molt ofensiu i l’Stjarnan tancat en el seu camp. L’equip de David Gallego ha dominat el joc, però sense crear gaire perill, fins que al minut 26, un xut de Ferreyra ha estat desviat a córner per un defensa islandès. Primera ocasió clara de gol dels blanc-i-blaus. Els minuts han passat i el conjunt perico no ha trobat la recompensa del gol. Amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans.

Espanyol
@RCDEspanyol

El segon temps ha servit per sentenciar el matx

A la segona part, només començar, la dinàmica semblava la mateixa de la primera part. Control de la pilota per part de l’Espanyol i el conjunt islandès tancat al darrere. Al minut 48, però, Ferreyra ha rematat de cap una centrada de Pedrosa i ha fet el primer gol de l’Espanyol. El segon de l’equip de David Gallego ha arribat de nou del Chucky Ferreyra. Ha rematat de primeres una centrada que ha pentinat Borja Iglesias. Precisament Borja Iglesias, “El Panda”, ha estat l’autor del tercer gol de l’Espanyol, amb un xut ras que ha superat el porter de l’Stjarnan. Minut 60 i l’equip de David Gallego ha encarrilat l’eliminatòria. El quart de l’Espanyol ha estat de nou d’El Panda d’un xut dins l’àrea, després d’una assistència de Ferreyra d’esperó. Victòria perica en el primer partit de l’Europa League. Dijous 1 d’agost, el conjunt de David Gallego haurà de tancar l’accés de l’eliminatòria a Islàndia.