Victòria per 2-1 de l’Espanyol femení en la visita de l’Sporting de Huelva a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les jugadores de Salvador Jaspe han pogut superar un conjunt andalús que es jugava la permanència.

Tots dos conjunts han saltat al camp amb ganes de buscar la victòria. L’Espanyol per acabar amb un bon regust la temporada i les andaluses per evitar el descens.

Les primeres ocasions de gol han estat per al Huelva, tot i que l’equip de Jaspe ho intentava a través del control de la pilota. Al final, i quan quedaven 10 minuts per al descans, Cristina Baudet ha fet l’1 a 0 en una jugada amb suspens ja que una defensa ha estat a punt d’evitar el gol.

A la segona part, les visitants han buscat el gol de l’empat i ho han aconseguit als 8 minuts de la segona part. Caste ha fet l’empat després de superar Mimi. El gol ha fet reaccionar l’equip de Salvador Jaspe i Baudet, sis minuts després, ha fet el definitiu 2 a 1.