L’Espanyol juvenil s’ha classificat pels quarts de final de la Copa del Rei, després de superar per 2 a 0 el Real Sporting. Els nois de Moisés Hurtado deixen la seva porteria a 0 i amb dos gols de Genar Fornez i de Nico Melamed aconsegueixen estar entre els vuit millors.

Domini dispers de l’Espanyol

En els primers compassos de partit, l’Espanyol ha tingut més control de la pilota i ha arribat amb perill a la porteria rival, amb dues ocasions, primer Oscar Coll al minut 6 i Nico Melamed en el minut 12. A mesura que han anat passant els minuts, l’Sporting ha avançat metres i ha fet entrar la por al cos dels pericos. No obstant, el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb empat a 0.

Els pericos imposen el seu joc

A la represa, els blanc-i-blaus han estat més eficaços i s’han avançat amb un gol de Genar Fornes al minut 72. L’Espanyol ha tingut més oportunitats per augmentar la renda, però no acabava d’aprofitar-les i l’Sporting veia possibilitats d’aconseguir la igualtada. A les acaballes del matx, Nico Melamed, després d’un error de la defensa fruit que el Sporting estava abocat a aconseguir la igualada, ha situat el definitiu 2 a 0.

Els blanc-i-blaus es classifiquen pels quarts de final de la Copa del Rei i lluitaran per endur-se una Copa, que fa set temporades que no la tenen a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.