Denis Suárez Luis Milla Edu Expósito

Domingo Catoira treballa sense descans per millorar l’Espanyol de la temporada 2022-23. El director esportiu blanc-i-blau vol donar una bona plantilla a Diego Martínez i, a poc a poc, va fent feina. Després d’anunciar les sortides de tres mites com Diego López, David López i Dídac Vilà, el club va anunciar la primera incorporació amb Brian Oliván. Amb Joselu tancat (es podria anunciar aquesta setmana), el que toca és millorar la sala de màquines i, de moment, hi ha tres noms marcats en vermell: Luis Milla, Denis Suárez i Edu Expósito.

Luis Milla serà complicat, ja que té molts pretendents d’alt nivell

Luis Milla és el nom que va proposar Diego Martínez, qui ja el va tenir al Granada i amb qui va fer els seus millors partits. Milla és un migcampista de 27 anys amb bon toc de pilota i fill de Luis Milla, exjugador del Barça i el Madrid entre d’altres. El principal problema per fitxar Luis Milla és que té altres pretendents com el Sevilla, amb més múscul econòmic i que li pot oferir jugar la Champions. A més a més, el Granada, el seu club actual, demana 10 milions d’euros, una xifra massa alta per al conjunt espanyolista.

Denis Suárez vol deixar el Celta

Denis Suárez és un dels altres noms que baralla l’Espanyol de Diego Martínez. El jugador gallec ja sap què és viure a Barcelona perquè va jugar al Barça i, de fet, viure a la ciutat podria ser un motiu de pes per convèncer el migcampista, ja que la seva dona és d’aquí. Denis vol sortir del Celta aquest estiu i té força ofertes, però als seus 28 anys l’Espanyol podria oferir-li ser una peça cabdal del projecte.

Edu Expósito encaixa a la perfecció

L’altre gran nom és el d’Edu Expósito. El migcampista de 25 anys ha estat cabdal en un Eibar que s’ha quedat a les portes de l’ascens a Primera Divisió. Nascut a Cubelles i format al Gavà i a la Damm, Expósito ha acabat d’explotar enguany amb l’equip guipuscoà, amb què ha jugat 45 partits, ha fet nou gols i ha repartit sis assistències. El fet que l’Eibar no hagi pogut pujar a Primera ajudarà que el seu fitxatge no pugi gaire de preu.