L’Espanyol segueix sense aixecar el vol a la Lliga. Les blanc-i-blaves han perdut per 0 a 3 davant el Sevilla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Pina, Ana Franco i Zenatha Goeieman han estat les golejadores del matx. Abans del partit, les jugadores locals han lluït samarretes en record de Vani. La jugadora de l’Espanyol es va fer una fractura al peroné al partit contra el Granadilla.

Pina avança el Sevilla

Les andaluses han avisat només començar el partit. Un xut de Pina ha estat a punt de significar el 0 a 1, però entre Dossey i el pal l’han evitat. Les blanc-i-blaves també han disposat d’una gran ocasió només començar que ha estat a punt de transformar Szymanowski. Quan es complia el primer quart d’hora de partit, Pina ha sorprès la portera local amb un autèntic golàs. Les blanc-i-blaves han disposat d’una bona oportunitat per empatar mitjançant una rematada de cap de Laura Fernández que ha fregat el travesser.

Les visitants sentencien al segon temps

El Sevilla ha estat a punt d’ampliar diferències només començar el segon temps. Antoinette Oyedupe ha enviat la pilota al pal. Tot seguit, la mateixa jugadora ha signat una gran jugada individual cinc minuts després i ha servit el gol en safata a Ana Franco. L’ocasió més clara de les blanc-i-blaves al segon temps ha estat un servei de falta de Maya que ha marxat per sobre del travesser. Les visitants han sentenciat el partit al minut 78 en una jugada de contraatac. Zenatha Goeieman ha estat l’encarregada de fer el 0 a 3 definitiu. Les blanc-i-blaves han encaixat la quarta derrota consecutiva.