Espanyol Sevilla Lliga
@SevillaFC

L’Espanyol ha encaixat la primera derrota de l’era David Gallego davant el Sevilla per 0-2. Els blanc-i-blaus han mostrat poca espurna en atac i no han disposat de gaires ocasions per sumar almenys un punt. Després de deixar bones sensacions a les prèvies de l’Europa League, el conjunt de Gallego no ha encertat la tecla per continuar amb la ratxa a la Lliga.

Gol de Reguilón i poc més

L’estrena en lliga de David Gallego ha començat amb una primera part poc vistosa. Els primers 20 minuts han estat de tempteig entre un equip que s’ha retrobat a competicions europees i un conjunt que pretén tornar a jugar la Champions. Un partit amb dos entrenadors nous per a dos projectes que tot just comencen i que havien de deixar sobre el terreny de joc una declaració d’intencions.

El Sevilla ha disposat de més aproximacions a l’àrea, tot i que no ha estat fins al minut 26 quan Vargas ha caçat una pilota fora de l’àrea que, amb un xut llunyà, ha enviat entre els tres pals obligant Vaclik a desviar-se. Poc després, en el moment de més domini blanc-i-blau, Ferreyra, també des de fora de l’àrea ho ha tornar a intentar sense sort.

Els minuts corrien en el marcador però al terreny de joc s’hi ha vist poca cosa fins gairebé l’equador del matx. Xut de De Jong i aturada estel·lar de Diego López, que després d’una sèrie de rebots s’ha vist neutralitzada. Reguilón, que feia pocs minuts havia vist una groga, ha caçat un refús i ha fet pujar el primer al marcador al minut 43. Un gol que ha arribat als minuts psicològics i que ha deixat que els dos equips marxessin al descans amb 0-1.

Un Espanyol sense idees

A la represa, l’àrbitre ha assenyalat penal de Diego sobre Ferreyra, Però, el col·legiat ha anul·lat la seva decisió prèvia revisió del VAR per a decepció perica. L’Espanyol ha intentat acostar-se a l’àrea sevillista sense èxit i amb una manca d’idees que ha provocat la desesperació de l’RCDE Stadium a mesura que s’acostava el final. Gallego ha tractat de fer un cop de timó donant entrada a Darder i Campuzano.

Nolito ha desaprofitat una ocasió claríssima per sentenciar l’enfrontament al minut 71, i ha enviat una pilota per sobre del travesser en una jugada en què els andalusos arribaven en superioritat a l’àrea perica. La següent oportunitat que ha tingut l’exblaugrana no ha perdonat. S’ha desfet de Naldo dins l’àrea i ha definit a plaer davant de Diego López posant el 0-2 definitiu.