Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut per 3 a 1 al camp del Celta en el partit corresponent a la divuitena jornada de la Primera Divisió. Els pericos segueixen sense guanyar lluny de l’RCDE Stadium aquesta temporada en Lliga.

Primera part de l’Espanyol fluixa

El partit ha començat malament per a l’Espanyol. Al minut dos de joc, Santi Mina ha avançat el conjunt de Vigo. L’Espanyol ha estat incapaç de tenir el control del joc durant la primera part. Els blanc-i-blaus han mostrat poca intensitat en el partit, i un clar exemple en són les faltes: mentre que el Celta ha fet vuit faltes a la primera part, el conjunt de Vicente Moreno només n’ha fet una. Això sí, Javi Puado ha estat ben a prop d’empatar abans del descans, però s’ha arribat a la mitja part amb l’avantatge del Celta per 1 a 0.

Segona part calcada a la primera

La segona part ha començat exactament igual que s’ha iniciat la primera. De nou, ha tornat a marcar el Celta només començar. Iago Aspas ha superat Diego López i ha fet pujar el segon al marcador. L’Espanyol ha rebut el tercer quan faltaven 10 minuts per acabar. Denis Suárez ha fet pujar el gol del Celta. En el temps afegit, Loren ha fet el gol de l’Espanyol des del mig del camp. Un gol que no ha servit per sumar punts, però que serà un dels millors gols de la temporada.