Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha tornat a demostrar en un mateix partit que és capaç d’oferir una de les seves millors versions en una part i esguerrar-ho tot a l’altra. L’equip de Vicente Moreno ha empatat a 2 davant el Cadis, després d’una segona part nefasta, però que ha acabat amb un final feliç per als periquitos. Els blanc-i-blaus s’han avançat ben aviat amb un gol de Morlanes, però Negredo, a la segona meitat, ha estat l’heroi local amb un gol i una assistència a Iván Alejo, que ha capgirat el marcador per als locals. Quan semblava que el Cadis s’estrenaria en el debut de Sergio González, ha aparegut el de sempre, qui no falla mai. Raúl de Tomás, ja al minut 96, ha tornat a igualar el duel per salvar un punt “in extremis”. Una setmana més, ni el resultat ni el joc deixaran satisfets els aficionats blanc-i-blaus.

Bon inici de l’Espanyol

El partit ha començat amb un Espanyol dominador, que s’ha trobat ben aviat amb el gol. Al minut 10, Manu Morlanes ha situat el conjunt periquito al davant en el marcador, en rebre una molt bona assistència de Sergi Darder, que ha deixat el jugador aragonès de l’Espanyol sol davant de Ledesma. El conjunt blanc-i-blau ha seguit ben posicionat al camp, un fet que li ha permès aconseguir el domini de la possessió de la pilota. El Cadis ha reclamat un penal sobre Lozano però l’àrbitre, Muñiz Ruiz, i el VAR ho han desestimat. Abans del descans Embarba, Javi Puado i Raúl de Tomás han tingut el segon gol en tres ocasions clares.

Naufragi periquito a la segona meitat

L’Espanyol s’ha desinflat a la segona meitat. L’equip dirigit per Sergio González ha trobat l’empat a 1 gràcies a un gol de Negredo, sempre caçador a l’àrea. Un mal refús d’Óscar Gil ha arribat als peus del Tiburón, que, amb puntera, ha ajustat la pilota a l’arrel del pal per superar Diego López. De fet, el porter de l’Espanyol s’ha convertit en el gran salvador de l’equip en aquest tram de partit. Salvi ha topat amb un mur de 40 anys anomenat Diego López Rodríguez. El Nuevo Mirandilla ha embogit al minut 75 quan Negredo ha fet el 2 a 1, però l’àrbitre, amb encert, l’ha invalidat per mans del davanter madrileny. Futbol capritxós. I cinc minuts més tard, els mateixos protagonistes han tornat a entrar en escena. Negredo ha tornat a marcar per tercer cop de la nit, però aquesta vegada ha estat el VAR qui hi ha intervingut per una falta prèvia sobre Diego López. L’Espanyol entrava en mode funambulista a la recta dinal del matx. I el funambulisme ha estat més real que mai. Iván Alejo ha situat el Cadis al davant al minut 91, però l’Espanyol ha salvat un punt impossible al minut 96 gràcies a un gol de Raúl de Tomás.