L’Espanyol ha perdut el primer partit a la Lliga en l’enfrontament contra el Reus Deportiu B. Després d’una primera part molt igualada, els blanc-i-blaus han caigut per 1 a 4. Fins a aquesta jornada, havien sumat sis victòries consecutives.

Partit igualat en el primer temps

L’SD Espanyol arribava sent l’únic equip de primera catalana invicte des que va començar el campionat. El partit ha estat molt igualat de principi a fi, amb molt poques obertures. La primera meitat, però, ha tingut poques arribades per part de tots dos conjunts. A les acaballes del primer període, el conjunt perico ha obert la llauna amb un gol de manual. Una jugada molt ben trenada pels blanc-i-blaus ha significat la primera diana del partit.

Remuntada reusenca després del descans

Després del descans, el guió ha canviat radicalment i han arribat els quatre gols reusencs. En pocs minuts, el Reus ha capgirat el marcador amb dos gols gairebé consecutius i això ha provocat que els blanc-i-blaus es precipitessin en determinades accions. En els darrers minuts del partit ha arribat la sentència visitant amb un Espanyol bolcat en atac. Amb l’1 a 4 s’ha arribat al final de l’enfrontament i l’Espanyol ha consumat la primera derrota de la temporada, després de sis victòries consecutives.

L’objectiu de la temporada: l’ascens

El juliol del 2017 va néixer l’SD Espanyol d’hoquei patins, una entitat esportiva que porta com a teló de fons recuperar els colors de la mítica secció poliesportiva del RCD Espanyol 21 anys després de la seva desaparició. El rendiment en aquests dos darrers anys des de la fundació de la secció ha estat immillorable, ja en aquest periple han ascendit de la Segona Divisió Catalana a la Primera Catalana. Aquest any, l’equip perico ha pujat de categoria gràcies al títol de Lliga aconseguit la darrera temporada en la Segona Divisió Catalana. Ja no tenen, però, l’exinternacional Eloi Gaspar a les seves files, però han aconseguit compensar una plantilla amb els membres següents: Hèctor Alava Jaume Gisbert; el defensa Jorge Rivero; els mitjos Pablo Ricart, Marc Cañellas, Pol Rius i Ferran Alemany, i els davanters Marc Espinosa, José López Albert García Bescos. Tot aquest planter està guiat i dirigit des que es va fundar l’entitat per l’entrenador Bernat Bosch.