L’Espanyol ha perdut a casa davant la Reial Societat per un contundent 0 a 4. Les blanc-i-blaves, en el primer partit amb públic a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, no han trobat la manera d’aturar les basques. Amb aquesta derrota, les de Rubén Casado es mantenen a la part baixa de la classificació, un punt per sobre del descens.

La Reial Societat colpeja primer

Les blanc-i-blaves han lluït una samarreta commemorativa pel 50è aniversari de la secció femenina. I ho han fet davant la Reial Societat, un dels equips més en forma de la lliga: quatre victòries i un empat en els últims quatre partits. L’Espanyol ha començat bé, amb una pressió a la sortida de la pilota que al principi li ha costat a la Reial Societat. Tot i això, les de Natàlia Arroyo han anat de menys a més i han aconseguit el control del partit. Al minut 20 ha arribat el 0-1 gràcies a un xut ajustat des de fora de l’àrea d’Itxaso. El gol ha confirmat el domini i el control de les donostiarres. El 0-2 ha arribat amb una passada en profunditat de Nahikari que Amaiur ha col·locat al pal curt de la portera Vani. L’Espanyol ha intentat alguna jugada d’atac sense gaire èxit ni convicció en una primera part còmoda per a la Reial Societat.

L’Espanyol, sense opcions

La Reial, a la segona meitat, ha intentat resoldre per la via ràpida amb dues ocasions en dos minuts. L’Espanyol ho ha intentat, i després dels canvis, ha millorat en el joc i la profunditat. Ha merescut algun gol, però la qualitat individual de les visitants ha acabat sent decisiva. Nahikari ha marcat el tercer, aconseguit el gol número 100 amb la samarreta de la Reial Societat. Ja en el temps d’afegit, Franssi ha tancat la golejada amb el definitiu 0 a 4.