@RCDEspanyol

L’Espanyol segueix sense conèixer la victòria com a local aquesta Lliga. El conjunt de David Gallego ha perdut davant la Reial Societat per 1-3 i compta tots els partits per derrotes al seu estadi des que va començar el campionat. Dos gols de Willian José a la primera part han decantat el partit a favor del conjunt basc. Un cop més, els pericos han millorat a la segona part i han arribat a retallar distàncies. Una errada de Calero, però, ha permès Isak sentenciar el partit.

Willian José dinamita l’Espanyol

Els blanc-i-blaus han tardat un quart d’hora a assentar-se sobre el terreny de joc i, quan semblava que començaven a dominar la possessió de la pilota, Willian José ha posat al davant la Reial Societat en una jugada de contracop assistit per Oyarzábal. L’Espanyol ha mirat de reaccionar i, tot i tenir el control de la pilota, es mostrava amb manca d’idees en atac. Al minut 34, Willian José ha fet el segon gol de la Reial Societat en una nova acció de contraatac. L’Espanyol, per cinquena vegada consecutiva en un partit a l’RCDE Stadium, ha arribat al descans perdent.

Una greu errada de Calero esvaeix l’esperança de guanyar

L’Espanyol ha començat la segona part amb les urpes afilades i Granero ha tingut la primera ocasió en un xut des de la frontal que ha refusat Rulli. Poc després, Calleri ha estat a punt de retallat distàncies en rematar una pilota centrada per Vargas, que ha refusat el porter visitant. Al minut 71, els blanc-i-blaus han aconseguit retallar distàncies després d’una centrada de Campuzano que ha desviat Zaldua dins la seva porteria. Però, acte seguit, Calero ha regalat a Isak una pilota que ha deixat el davanter suec tot sol davant el porter per fer el tercer i definitiu de la Reial. L’única bona notícia per als pericos ha estat la tornada als terrenys de joc de David López sis mesos i 19 dies després de caure lesionat.