El RCD Espanyol ha perdut, de forma clara i contundent, davant el Reial Madrid per 1 a 8 en l’onzena jornada de Lliga. Les blanc-i-blaves encadenen una ratxa de tres jornades sense guanyar, mentre que les blanques ja porten 5 victòries consecutives.

Gol matiner del Reial Madrid i sentència

El Reial Madrid s’ha avançat als 9 minuts de partit. Olga Carmona ha avançat al conjunt blanc, que avui vestia de negre, només començar l’enfrontament. L’Espanyol no ha reaccionat al gol inicial, i el Madrid ho ha aprofitat. A la mitja hora de l’enfrontament, el conjunt entrenat per David Aznar ha fet el 0 a 2. Chioma Grace, amb un gran gol, ha aconseguit el segon del Reial Madrid.

Abans del descans, el conjunt madridista encara ha tingut temps de fer un gol més. Olga Carmona ha aconseguit el seu segon gol poc abans de la mitja part.

Reacció inicial de l’Espanyol, però més gols del Madrid

Després del descans i amb un 0 a 3 en contra, l’Espanyol ha anat a la recerca del gol. I ho ha aconseguit. Un minut després de començar la segona part, Sara Estremera ha fet l’1 a 3. Poc ha durat l’alegria al conjunt de Rubén Casado. 6 minuts després del gol blanc-i-blau, Kosovare Asllani ha fet l’1 a 4.

Les coses encara se li han posat pitjor per a l’Espanyol ja que Turmo ha estat expulsada que encara quedava mitja hora de partit. I el Madrid, amb tantes facilitats, no perdona. Tres minuts després de l’expulsió de Turmo, Sofia Jackobson ha fet l’1 a 5.

La golejada del Reial Madrid ha continuat. Ariana Arias, al minut 73, i Lorena Navarro, amb dos gols en cinc minuts, han posat un escandalós 1 a 8 en el marcador. Un resultat clar que ha mostrat les diferències que, actualment, hi ha entre els dos equips.