@RCDESpanyol

La màxima del futbol que quan perdones ho acabes pagant ha tingut l’exemplificació en l’Espanyol – Rayo Vallecano d’aquest diumenge a l’RCDE Stadium. Els de Vicente Moreno s’han deixat remuntar un 2 a 0 i ha caigut per 2 a 3. A més a més, els blanc-i-blaus han deixat escapar la possibilitat de tornar a posar-se líders de la Segona Divisió. Aquesta és la tercera derrota consecutiva de l’Espanyol en només quinze dies.

L’Espanyol, contundent a la primera part

Els dos equips han sortit amb certa contenció, conscients de la importància del matx. Però el que ha colpejat primer ha estat l’Espanyol al minut 8. Sergi Darder ha fet una centrada mil·limètrica ben rematada per Javi Puado. Aquest ha estat el cinquè gol del del planter aquesta lliga. El Rayo Vallecano ha passat a controlar el partit, però una errada defensiva dels madrilenys els ha condemnat. L’instint golejador de Raúl de Tomás, amb un xut fort i col·locat, ha permès que pugés el 2 a 0 i el 13è gol del madrileny, pitxitxi de la categoria. A les acaballes de la primera meitat, hi ha hagut un possible penal a l’àrea del Rayo que, amb la revisió del VAR, no s’ha xiulat.

Gol de Raúl de Tomás en l'Espanyol - Rayo Vallecano

Reacció del Rayo Vallecano

Tot just començar la segona meitat, Isi Palazón ha marcat un golàs per posar el 2 a 1 en el marcador. La reacció del Rayo Vallecano ha fet que l’Espanyol fes un pas enrere i patís les escomeses dels d’Andoni Iraola, entrenats a l’RCDE Stadium per Unai Mendia per sanció del primer entrenador. Els blanc-i-blaus, però, han reaccionat. Nico Melamed ha enviat la pilota al travesser amb un xut potent, que a punt ha estat de marcar. I del possible 3 a 1 a l’empat a dos, gràcies a un altre golàs del Rayo Vallecano, en aquest cas de Jonathan Montiel en el minut 79. El cop moral no ha acabat aquí perquè Álvaro ha aconseguit el 2 a 3 definitiu en el minut 83.