L’Espanyol ha anunciat l’acord de patrocini amb Crypto Snack, una empresa escocesa del món de les criptomonedes, del que s’anomena el mercat del “blockchain”, amb seu central a Barcelona però registrada a Estònia. L’acte de presentació s’ha celebrat aquest dilluns a la sala de premsa de l’RCDE Stadium, en presència del director del Departament de Màrqueting de l’Espanyol, Toni Alegre, del CEO de l’entitat, Mao Ye Wu, i el CEO de Crypto Sanck, l’escocès Stuart Morrison.

L’Espanyol tanca un acord per tres anys i pel que resta d’aquesta temporada

L’Espanyol ha anunciat l’entesa total amb Crypto Snack per un total de tres anys i pel que queda d’aquesta temporada. El patrocini apareixerà a les samarretes d’entrenament, a la part del darrere dels pantalons del vestuari oficial dels partits i també en la roba d’equip dels esports electrònics.

El directiu responsable de Màrqueting de l’Espanyol, Toni Alegre, s’ha mostrat “molt satisfet amb l’acord” i ha anunciat que el l’entitat blanc-i-blava “està estudiant acceptar pagaments dels socis en criptomonedes a partir de la temporada que ve”, i que en aquest cas “seria el primer club de la Lliga de la Primera Divisió en donar llum verda a aquest nou tipus de pagament”.

Crypto Snack, una empresa escocesa amb seu principal a Barcelona

Crypto Snack és una empresa registrada a Estonia i el CEO, Stuart Morrison, és un directiu escocès natural de Glasgow. L’empresa ha situat la seva activitat a Barcelona i ha establert la seu central a la capital catalana.

@RCDEspanyol

Segons Toni Alegre, la decisió de col·laborar amb Crypto Snack ha vingut motivada per tres raons de pes:treballen amb les principals empreses del sector, tenen molta experiència prèvia en aquest món i tenen ubicada la seu principal a la ciutat de Barcelona.” Aquest darrer punt ha estat decisiu, ha dit Alegre, perquè han pogut “tenir contacte directe habitual i veure molt bé com treballen, per així engegar noves col·laboracions conjuntes”.

El CEO del RCD Espanyol, el directiu xinès Mao Ye Wu ha agraït al representant de Crypto Snack el fet d’haver escollit el club blanc-i-blau per estrenar patrocini a la Lliga espanyola i que espera que en aquesta col·laboració de tres anys “es faci història” conjuntament. Sobretot, la qüestió rau en “seguir creixent i seguir explorant altres terrenys. Som un club innovador, emprenedor i volem ser líders en aquest àmbit”, ha reblat Mao.