Espanytol positiu covid
@RCDEspanyol

El RCD Espanyol ha comunicat que un membre del primer equip ha donat positiu per la covid-19 durant les proves fetes a tota la plantilla de jugadors i equip tècnic.

Un positiu en les proves d’antígens

En un comunicat publicat al web de l’Espanyol, el club blanc-i-blau informa que en les proves d’antígens practicades a la totalitat de la plantilla, jugadors i cos tècnic, s’ha detectat l’existència d’un cas positiu de covid-19 i que ha estat negatiu el resultat de la resta de la plantilla i cos tècnic.

Seguint el protocol de La Lliga i del mateix club, aquest cas ha estat immediatament aïllat al seu domicili i sotmès a una prova PCR, els resultats de la qual s’acaben de conèixer, i ratifiquen el positiu inicial, de manera que l’afectat seguirà aïllat a casa seva.

En el comunicat, l’Espanyol explica que “des del començament d’aquesta crisi sanitària i de forma alineada amb els protocols i normatives de La Lliga i les autoritats sanitàries, el RCD Espanyol ha aplicat els més alts estàndards de seguretat i prevenció tant per al seu personal esportiu com per a la resta d’integrants de la plantilla professional de l’entitat, i així continuarem fent-ho conscients de la nostra responsabilitat en la lluita contra la pandèmia.”.

Mentrestant, l’equip continuarà preparant l’important partit contra el Saragossa, que podria significar l’ascens, matemàtic, de l’Espanyol a Primera.