L’Espanyol femení ha ensopegat amb l’Osasuna, una derrota inesperada per 2 gols a 0 contra un rival directe. Amb aquesta decepció, les blanc-i-blaves baixen fins a la tercera posició de la taula i l‘Osasuna se situa líder de la categoria en aquest tram final de la temporada.

L’ascens de l’Espanyol femení es complica

L’Espanyol es complica l’ascens a la Primera Divisió amb aquesta derrota. Les jugadores entrenades per Ruben Casado necessiten guanyar sí o sí els dos partits que queden per arribar vives a la lluita a la darrera jornada. Necessiten les punxades dels dos equips que se situen immediatament per sobre, el Llevant Les Planes (que aquesta jornada ha guanyat l’Atlètic de Madrid B per 2 a 1) i el mateix Osasuna, que també hauria d’ensopegar en algun dels partits que li queden. D’aquesta manera la situació tornaria a donar un tomb a favor del conjunt blanc-i-blau. En el cas de la Segona RFEF femenina, només el primer classificat és l’escollit per pujar de categoria.

• Llevant Les Planes – RCD Espanyol

L’Espanyol encaixa un gol a la primera meitat i no reacciona després del descans

L’Espanyol ha començat contundent el partit. Nora ha perdonat el primer gol, que podria haver condicionat de manera clara el desenllaç del xoc. Les jugadores de Salvador Jaspe han desaprofitat les ocasions que han tingut durant el primer temps i, finalment, Patri ha fet el primer gol abans d’arribar al descans per a les locals.

En el segon temps les blanc-i-blaves havien de capgirar al marcador si volien mantenir una jornada més el lideratge. Al minut 57, Carol ha tingut una bona ocasió, que ha aturat Maitane sense gaires complicacions. En l’últim minut, l’Espanyol ha estat a punt d’empatar, però tot ha acabat en una altra ocasió desaprofitada. Instants més tard, just abans d’acabar el partit, Míriam ha marcat el segon gol per a l’Osasuna i ha sentenciat la derrota perica.