espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut contra l’Osasuna a l’RCDE Stadium i continua sense guanyar cap partit de Lliga al seu estadi. Tot i el gol de Marc Roca a la primera part, els navarresos han remuntat el partit en una segona part molt dolenta de l’equip entrenat per Pablo Machín.

Primera part amb bones sensacions

L’Espanyol ha començat el partit amb preses però amb ganes de sumar els primers tres punts a l’RCDE Stadium. Els blanc-i-blaus han buscat la velocitat de Wu Lei i precisament una rematada seva que ha revisat l’àrbitre amb el VAR ha estat l’origen del primer gol perico en assenyalar penal. L’encarregat de llançar la pena màxima ha estat Marc Roca, que no ha fallat i ha posat per endavant les espanyolistes en el minut 20 de partit. ELs dos equips han insistit amb oportunitats, la més clara, de Pedrosa que ha fallat sol sense porter una centrada de Wu Lei, el que semblava el segon gol de l’Espanyol. També l’Osasuna ha estat a punt d’empatar amb una oportunitat de Roberto Torres.

Desastre a la segona part

Les bones sensacions de la primera part s’han esvaït a la segona. Només començar, Rubén Garcia ha empatat el partit i tres minuts després, l’Osasuna ha capgirat el marcador després d’una greu errada de Bernardo que Chimy Ávila ha aprofitat per batre a un venut Diego López. En el minut 52, ha estat expulsat Roncaglia per doble groga per una entrada contra Campuzano però, ni amb un jugador més, l’Espanyol ha estat capaç d’empatar el partit malgrat gaudir Calleri i Wu Lei d’una ocasió cadascú. Per acabar-ho de rematar, una altra errada defensiva blanc-i-blava de Darder ha servit perquè en el minut 83 Moncayola faci el 1 a 3. En el temps afegit, un penal que ha convertit Roberto Torres ha significat el 1 a 4 i, en l’últim sospir, Calleri ha fer el definitiu 2 a 4.