L’Espanyol ha perdut davant el Madrid per 1 a 3 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les de Jordi Ferrón encara no han aconseguit cap victòria a la Lliga i són últimes a la classificació, amb quatre punts. El Madrid, en canvi, suma tres punts fora de casa i trenca la mala ratxa de quatre partits sense guanyar.

Domini del Madrid a la primera meitat

El partit de la divuitena jornada ha començat amb molta intensitat i igualtat per part dels dos equips. Manuela Venegas, nou fixatge per a la defensa de l’Espanyol, ha debutat sortint com a titular al camp. Al minut 11 ha arribat el primer gol de les d’Óscar Fernández. Geyse ha fet un pas que Rita Chkwelu ha sabut aprofitar per marcar sense problemes. Les blanc-i-blaves però no s’han fet enrere i el minut 13 han tingut la primera ocasió clara amb un xut de Dèbora que la portera del Madrid ha aturat. La primera meitat ha continuat amb un Madrid centrat en atac però sense ocasions clares fins al minut 43, quan Alba Mellado ha realitzat un xut que Mimi ha refusat.

Millora insuficient de l’Espanyol

Després del descans l’Espanyol ha sortit amb molta força. En el minut 47 han gaudit d’una clara ocasió amb un passada de Julve que Ayaka no ha arribat. Poc després, Inés ha establert l’empat després de definir un un u contra u amb la portera. En el minut 56 s’ha repetit la mateixa jugada amb Inés, però Moe l’ha aturat. Les de Jordi Ferrón han fet una bona segona part amb ocasions i defensant la seva porteria. El Madrid amb menys ocasions ha tingut més efectivitat. En el minut 79 Rita ha fet el segon gol de la jornada per les visitants. Més tard, Antonia Da Costa amb un xut des de l’esquerra de porteria ha sumat el tercer gol del Madrid. Amb aquest resultat, les blanc-i-blaves continuen últimes a la classificació a 10 punts de la salvació.