L’Espanyol ha aconseguit una important victòria després d’imposar-se al l’EDF Logronyo per 1 gol a 0. Amb aquest triomf, les blanc-i-blaves sumen quatre punts en una setmana després d’empatar, el passat 27 de gener, amb el València també a la Dani Jarque.

El Logronyo domina, amb el vent a favor

El partit ha començat amb algunes ocasions per als dos equips. L’Espanyol n’ha tingut la primera al minut 4 amb un xut de Leti Sevilla que Pamela Tajonar ha aturat. Dos minuts després ha estat el Logronyo qui ha pogut marcar amb una pilota que s’ha estavellat al travesser i que Montse Quesada ha desviat a còrner.

En els primers minuts, les visitants s’han estavellat amb els pals. Al minut 9, Cristina Pizarro des del còrner ha enviat la pilota a la fusta. Al minut 24, Paola ha vist com Pamela Tajonar ha aturat el seu xut.

Durant la primera part, els dos equips han continuat gaudint de diverses ocasions per a marcar. Però cap dels dos ho ha pogut fer. Paola Soldevila ha evitat el gol del Logronyo al minut 32 i la defensa ha rebutjat una bona ocasió de la riojana, Rebecca Elloh. Ha estat un primer temps en què l’Espanyol ha jugat amb el vent en contra.

Brenda, jugadora del RCD Espanyol - Logronyo
@RCDEFemeni

A la segona part, el gol blanc-i-blau

Després del descans, les ocasions han anat arribant a les dues porteries. D’una banda, Carolina Marín i Rebecca Elloh han estat a punt de marcar, al minut 65. I quatre minuts més tard ha estat Montse Quesada qui ha aturat el xut d’Elloh.

Però ha estat l’Espanyol qui, finalment, ha opgut marcar. Paula Nicart, al minut 71, ha fet l’1 a 0. El Logronyo ho ha intentat fins l’últim moment. Pizarro, al minut 86, ha vist com la defensa de l’Espanyol tornava a treure una pilota des de la mateixa línia de gol.