L’Espanyol no ha pogut allargar la bona ratxa de resultats i ha caigut per 1 a 3 amb el Llevant en un partit gris. Es tracta de la primera derrota a casa des de l’arribada del tècnic Abelardo. Amb aquest resultat, el conjunt d’Abelardo torna a situar-se cuer de la Primera Divisió.

L’Espanyol, de menys a més

El Llevant ha controlat la possessió del partit en els primers compassos del partit. Però ha estat l’Espanyol qui ha avisat primer amb una centrada de Víctor Sánchez que s’ha enverinat sobre la porteria d’Aitor Fernández. Tot seguit, ha estat Calleri qui ha provat sort amb un remat que ha sortit per sobre del travesser. Quan més perill estava creant el conjunt d’Abelardo ha arribat el primer gol del Llevant. Al minut 13, Borja Mayoral ha foradat la porteria de Diego López en una jugada on s’ha vist afavorit per diversos rebots.

L’Espanyol lluny d’enfonsar-se ha reaccionat ràpidament i al minut 27 ha aconseguit empatar el partit amb un gran remat de cap de David López. Poc abans del descans, el Llevant havia aconseguit signar el segon gol mitjançant Campaña, però ha estat anul·lat per fora de joc de Melero.

Últims minuts fatídics

A la represa, el conjunt d’Abelardo ha sortit al terreny de joc més endollat i amb molta intensitat. Els blanc-i-blaus han signat els millors minuts del partit en els primers compassos de la segona meitat. Embarba ho ha intentat amb un xut que ha aturat Aitor Fernández sense problemes. I no ha estat l’únic. Calleri ha estat a punt d’aconseguir el seu gol. Però ja ho diuen que qui perdona la paga. I així ha estat. En el millor moment de l’Espanyol ha arribat el segon del Llevant. Bardhi ha avançat els granotes amb una fuetada imparable per a Diego López. Un gol que ha estat una autèntica galleda d’aigua freda per als locals.

Els canvis del Llevant han revifat un conjunt que ha deixat contra les cordes els blanc-i-blaus. Diego López ha estat clau amb una mà espectacular després d’un remat des de la frontal de l’àrea petita. El porter blanc-i-blau ha mantingut amb vida un conjunt perico que després del segon gol visitant s’ha desdibuixat del terreny de joc. Tot i els canvis que ha introduït Abelardo, l’Espanyol ha estat incapaç de reaccionar. A només quatre minuts per al final, ha arribat la sentència del Llevant amb un desafortunat gol d’Adrià Pedrosa en pròpia porteria.