L’Espanyol d’hoquei ha empatat a dos en el derbi contra el Patí Congrés, corresponent a la setena jornada de la Primera Catalana.

Els blanc-i-blaus han sortit molt endollats, dominant el partit, però no ha estat fins a cinc segons pel descans que Pablo Ricart ha obert la llauna. A la represa, el Patí Congrés ha sortit amb una marxa més i ha donat la volta al marcador. Martí Ferrer ha establert l’un a un i posteriorment, Marc Escribà ha situat l’1 a 2 favorable als visitants. L’Espanyol, però, no ha abaixat els braços i ha tornat a empatar l’enfrontament amb un gol de José López. A falta d’un minut i vint-i-dos segons, l’Espanyol ha pogut endur-se la victòria amb aquest penal, però el porter suplent, David Salelles, que acabava de sortir a la pista, l’ha aturat.

La propera jornada correspondrà a un nou derbi, en aquest cas contra el Martinenc.