L’Espanyol ha empatat a un amb el Granada en un partit que ha servit per marcar el primer gol de la pretemporada. Ha estat el tercer partit de l’estada dels blanc-i-blaus després d’enfrontar-se a Las Palmas i el Rayo Vallecano. La gran novetat abans de començar el partit ha estat la presència a la banqueta de Vicente Moreno després de superar la covid-19.

El Granada s’avança a l’inici del partit

L’Espanyol ha iniciat el partit amb ganes de marcar i trencar la ratxa de dos partits sense fer gol, però han estat els jugadors del Granada els primers a tenir ocasió amb un xut de Monchu que ha sortit una mica desviat. Ha estat l’avís perquè poc després ha arribat el gol. Domingos Duarte de cap i a la sortida d’una falta ha fet l’1 a 0, al minut 9.

L’Espanyol no ha creat gens de perill a la primera part. Jugadors com Raúl de Tomás o Embarba han estat els més insistents de l’equip de Vicente Moreno.

Raúl de Tomás ha fet el primer gol de l'Espanyol
RDT ha trencat la mala ratxa de l’Espanyol

El primer gol de la pretemporada de l’Espanyol

La segona part ha començat amb una bona ocasió per als blanc-i-blaus. Wu Lei ha marcat al cap de tres minuts de la represa, però la jugada ha estat anul·lada per fora de joc del xinès. L’Espanyol, que ha fet quatre canvis al descans, ha continuat buscant el gol de l’empat. Però ha estat el Granada qui ha tingut una bona ocasió amb un xut de Soro que ha aturat Diego López en dos temps. El porter blanc-i-blau ha tornat a estar encertat en un xut de falta de Luis Suárez.

Després de dues ocasions andaluses ha arribat el gol de l’Espanyol. Víctor Gómez ha fet un centre magnífic a l’àrea i Raúl de Tomás amb un bon cop de cap ha fet l’empat a un.

Amb el gol, els blanc-i-blaus han tingut els millors minuts del partit, un enfrontament en què ha destacat Gori, jugador de l’Espanyol B que ha gaudit d’alguns minuts al tram final del partit.