El RCD Espanyol ha salvat un punt després d’empatar a 1 amb el València Femení a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. És el segon empat consecutiu de les blanc-i-blaves després de fer-ho amb l’Sporting Huelva en l’última jornada disputada per l’equip de Rubén Casado.

El València femení domina a la primera part

A la primera part, el València ha tingut el domini de la pilota, però poques ocasions de gol. La més clara, a la mitja hora de partit, ha estat un xut de Candela Andújar des de la frontal que Paula Nicart ha tret des de la mateixa línia de gol amb el cap quan Montse Quesada ja estava superada.

Les aproximacions dels dos equips, en els primers quaranta cinc minuts han estat sense cap perill i les porteres dels dos equips han tingut poca feina abans d’arribar al descans.

Després del descans, els gols

A la segona part, el València ha continuat buscant el gol. Però els jugadores de José Bargues s’han continuat trobant amb una encertada Montse Quesada sota els pals.

Al minut 64, Letti ha fet una bona jugada des del mig del camp, la pilota ha arribat Brenda però el seu xut ha sortit desviat. I nou minuts més tard, ha estat Candela Andújar qui no ha perdonat. La jugadora del Barça, cedida al València ha fet el 0 a 1. Anna Torrada ha llençat una falta que s’ha estavellat al travesser i el rebuig l’ha aprofitat Andújar per fer el primer gol del partit.

Les valencianes, dominadores també a la segona part, han pogut marcar el 0 a 2, però el xut d’Anita Marcos l’ha desviat amb el peu la portera de l’Espanyol, al minut 85. En canvi, l’Espanyol no ha desaprofitat la que ha tingut a l’últim minut de partit. Paola Soldevila ha aconseguit l’empat a un quan semblava que els tres punts marxarien de la Dani Jarque.

Celebració gol Paola Soldevila amb l'Espanyol Femení davant el València
@RCDEFemeni

Amb aquest empat, el conjunt de Rubén Casado suma 15 punts amb un bagatge de quatre partits guanyats, tres d’empatats i nou perduts.

No estic content. Hem sumat només un punt.”